Man aangehouden die bijna een agent aanreed

17 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft een 25-jarige man uit Zevenbergen aangehouden op verdenking van het inrijden op een agent op de Staringlaan op 31 januari j.l. De verdachte werd op die datum door de politie staande gehouden voor een routinecontrole. De man werkte volledig mee en liet zijn papieren zien. Hij stond echter ook gesignaleerd door de politie. Daarop werd hem verteld dat hij daarvoor werd aangehouden.

De verdachte gaf toen opeens flink gas en reed daarbij bijna een agent aan. Deze agent moest wegspringen om niet aangereden te worden. De verdachte ging er vandoor. Zijn auto werd later op de Staringlaan teruggevonden. De politieagent deed aangifte. De man is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.