Vrouw botst tegen lantaarnpaal door hond

16 maart 2005

PAPENDRECHT - Een 61 jarige vrouw uit Rotterdam is met haar personenauto tegen een lantaarnpaal gebotst. Dit gebeurde op woensdagmiddag 16 maart 2005 omstreeks 17.00 uur op de Rembrandtlaan.

Nadat de vrouw gehinderd werd door haar hondje dat naast haar zat maakte ze een onverwachte stuurbeweging en botste tegen de lantaarnpaal. De vrouw liep diverse kneuzingen op en werd per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. Het hondje kwam met de schrik vrij. De auto raakte fiks beschadigd en de lantaarnpaal brak af.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.