Korfbalfinale Nederlands Zaalkampioenschap in Ahoy live te volgen bij Salsa Radio

14 maart 2005

PAPENDRECHT - Na de zinderende kruisfinales van afgelopen weekend is het zaterdag 19 maart as. zover. PKC/Café Bar moet dan aantreden in Ahoy', Rotterdam, voor de finale van het Nederlands Zaalkampioenschap korfbal voor junioren en senioren.

De luisteraars van Salsa Radio hebben het afgelopen weekend live kunnen horen. 2 ploegen van PKC/Café Bar hebben afgelopen weekend hun tegenstanders verslagen. Het juniorenteam A1 heeft afgelopen weekend afgerekend in Harderwijk met KVS A1. Het werd 9-19 in het voordeel van PKC/Café Bar. En ook het eerste elftal had weinig moeite om in Groningen af te rekenen met Nic./Expertus. Deze wedstrijd werd door PKC/Café Bar gewonnen met grote cijfers, 8-18. Dat betekent dat er niet 1 Papendrechtse korfbalploeg naar Ahoy gaat, maar 2. En Salsa Radio is er natuurlijk weer helemaal bij.

Vanaf 17.00 kunt u in een extra editie van Drechtsport (editie Papendrecht) luisteren naar de voorbeschouwing op de junioren finale, die zal gaan tussen PKC/Café Bar A1 en Dalto/Human Network A1. De wedstrijd start om 17.30 en zal in zijn geheel te beluisteren zijn. Na deze wedstrijd maken de sportverslaggevers zich op voor de andere finale, die namelijk tussen PKC/Café Bar en het verassende DOS'46 wat Fortuna, winnaar van de titel in 2004, in een zinderende wedstrijd wist te verslaan. Deze finale zal om 20.00 uur beginnen en is natuurlijk ook in zijn geheel te volgen bij de lokale omroep van Papendrecht.

De extra editie van Drechtsport (editie Papendrecht) zal duren tot 22.00 uur. De sportverslaggevers in Ahoy zijn Jeroen Jansen en Robin Robart en de presentatie vanuit de studio zal in vertrouwde handen zijn bij Peter van Leijden.

Salsa Radio is te beluisteren op 105.0 FM in de ether en op 105.9 FM op de Papendrechtse kabel. Daarnaast is de wedstrijd als achtergrondgeluid van de Salsa TV-krant op kanaal 67+.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.