Heren DES’72 onderuit tegen Wienk Gazellen

12 maart 2005
Heren DES’72 onderuit tegen Wienk Gazellen

PAPENDRECHT - Het laatste treffen tussen DES en de Doetinchemers eindigde in Papendrecht met een puntendeling. Vandaag moest DES echter zijn meerdere erkennen want Wienk Gazellen had de betere eindspurt die ook de overwinning bracht.

DES speelde zonder de zieke Joost van Est. De eerste helft ging gelijk op en DES kon deze net met een 15-16 voorsprong afsluiten.

In de eerste tien minuten van de tweede helft nam DES een comfortabele voorsprong van 5 punten (16-21) en de overwinning leek binnen handbereik te zijn. Het ging echter helemaal mis want DES miste kans op kans en een kwartier lang werd er niet meer gescoord, de onderlinge frustraties liepen daardoor op wat de Gazellen in de kaart speelde. Zij zagen kans, om in deze fase hun grote achterstand om te zetten in een 25-21 voorsprong. DES kon dit verschil niet meer goed maken en verloor uiteindelijk met 29-26.

Doelpunten DES'72: Jeffrey Zevenbergen 6x, Arjan Koster 6x, Remco Peters 2x, Alvin van der Kuil 3x, Andre Kraaijeveld 3x, Rob Kraaijeveld 2x, Micheal Oosterbaan 2x, Erik Klaare 1x, Joris van Donk 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.