Verschillende werkzaamheden op de planning

11 maart 2005

PAPENDRECHT - Ook de komende maanden verrichten medewerkers van de gemeente verschillende werkzaamheden. Een overzicht:

Noordhoekse wiel: het gebouwtje (voormalige kinderboerderij) in park Noordhoekse wiel wordt eind maart/begin april aangesloten op de riolering.

Oostpolder: in de wijk Oostpolder wordt gedurende maart en april de straat Kolblei aangelegd, vooruitlopend op de oplevering van de woningen.

Bouwrijpmaken winkelcentrum Westpolder: voorbereidende werkzaamheden zijn gestart (omleggen van kabels en leidingen, verwijdering riolering), diverse voorzieningen worden aangebracht om laden en lossen bij het winkelcentrum te bevorderen. C1000 wordt vergroot, Etos en Korteland verplaatst.

Omleggen kabels en leidingen Brederodelaan: ter hoogte van de Brederodelaan worden tot en met de week van maandag 21 maart kabels en leidingen omgelegd, ter voorbereiding op omlegging van de oostelijke ontsluitingsroute Overtoom (waardoor de Veerweg autovrij kan worden gemaakt).

Slobbengors: langs de Slobbengorsweg worden heesters gesnoeid.

Wiel aan de Duivenstraat: het wiel wordt eind maart/begin april gebaggerd.

Polder Nieuwland: ter voorbereiding van de inrichting van een ecozone in polder Nieuwland worden wilgenbosjes verwijderd.

Huisvuilroute: de huisvuilroute van paasmaandag 28 maart verschuift naar dinsdag 29 maart.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.