Inbreker opgepakt dankzij hulpvaardige burgers

10 maart 2005

PAPENDRECHT- Een 35-jarige inbreker uit Tsjechië is op de late avond van 10 maart door twee getuigen aangehouden. Zij hoorden verbrekingsgeluiden bij een bedrijf aan de Scheepvaartweg en namen poolshoogte. Bij een kantine zagen ze de verdachte met een stalen pijp een deur proberen te open te maken. Ze hielden hem aan en droegen hem over aan de politie. Die heeft hem voor de nacht ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.