Intern disciplinair onderzoek gestart door Politie Zuid-Holland-Zuid

09 maart 2005

REGIO - De Politie Zuid-Holland-Zuid is een intern disciplinair onderzoek gestart naar enkele medewerkers. Deze medewerkers worden verdacht van het zonder toestemming en zonder reden, tijdens de surveillancedienst, overschrijden van de regiogrenzen van de politieregio Zuid-Holland-Zuid.

Vooralsnog is vastgesteld dat de grensoverschrijdingen in totaal twee maal plaatsvonden, namelijk in december 2004 en in januari 2005. In beide nachten zijn zij naar Amsterdam gereden. De zaak kwam aan het rollen omdat er een snelheidsovertreding is gemaakt in een van deze nachten. Wanneer blijkt dat de medewerkers daadwerkelijk schuldig bevonden worden zullen door de Politie Zuid-Holland-Zuid passende disciplinaire maatregelen worden getroffen zoals altijd wordt gedaan. De Politie Zuid-Holland-Zuid betreurt deze zaak.

Inmiddels zijn als gevolg van dit disciplinaire onderzoek 2 personen buiten functie gesteld, daarover bent u 4 maart j.l. geïnformeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.