2e sporthal PKC dichtbij

08 maart 2005

PAPENDRECHT - Het bestuur van PKC/Café Bar geeft deze week de leden duidelijkheid over het stappenplan om te komen tot een beslissing tot het bouwen van een 2e sporthal.

De realisatie van deze 2e sporthal voor onze korfbalvereniging is mede dankzij toezeggingen van de gemeente erg dichtbij gekomen. De gemeente wil graag de komende 40 jaar van deze sporthal gebruik maken en is bereid daartoe een financieel steentje bij te dragen in de vorm van een langdurige huurovereenkomst t.b.v. onderwijsdoeleinden. PKC/Café Bar wil graag de mogelijkheid voor de leden creëren om iedereen zowel gedurende veld- als zaalseizoen op dezelfde verenigingslocatie te laten trainen en wedstrijden te spelen en is bereid om ook deze 2e hal in eigen beheer te ontwikkelen.

Mede dankzij deze samenwerking en de belangen die zowel gemeente als PKC/Café Bar hebben lijkt de realisatie van deze 2e hal zeer dichtbij. Uiteraard dienen eerst nog de Papendrechtse Gemeenteraad en de Ledenvergadering van PKC/Café Bar hun instemming te geven.

Half mei zou het definitieve besluit genomen kunnen worden en daarmee krijgt PKC/Café Bar in haar 70-ste verenigingsjaar de kans om als grootste korfbalvereniging haar unieke positie te bevestigen met het bouwen van een 2e hal in eigen beheer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.