Geulzwemmers naar Zuid-Hollandse kampioenschappen

06 maart 2005

PAPENDRECHT - Het Aquapulca zwembad in Dordrecht was afgelopen weekend het toneel voor de Zuid Hollandse Kampioenschappen zwemmen. Bij deze kampioenschappen zwemmen de drie kringen van Zuid Holland een onderlinge competitie, waarbij elke leeftijdscategorie drie maal aan bod komt.

Per leeftijdscategorie zwemmen alleen de acht snelste zwemmers van de provincie Zuid Holland. Het feit dat zwemvereniging de Geul met zes zwemmers naar Dordrecht vertrok was dus op zich al een hele prestatie. Direct geplaatst waren Chantal van der Perk, Marcel van der Perk en Martijn de Win. Carmen Baart, Jasper de Win en Wouter de Win stonden reserve en helaas voor hen waren er in hun leeftijdscategorie geen afzeggingen zodat zij na het inzwemmen de kleren weer aan konden trekken.

De drie geplaatste zwemmers presteerden naar verwachting: Martijn de Win werd zesde op de 100 meter schoolslag in 1:20:16 en achtste op de 50 meter vrije slag in 27:63, Chantal van der Perk werd achtste op de 100 meter vlinderslag met een zelfde tijd als de nummer zeven, 1:20:24, en Marcel van der Perk werd zevende op de 100 meter vlinderslag in 1:12:12.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.