Snorfietser aangehouden wegens openbare dronkenschap

06 maart 2005

PAPENDRECHT - Zondagmorgen 6 maart is een 27-jarige snorfietser uit Papendrecht aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol tegen een auto aangereden was. Dit gebeurde op de Matena. De verdachte verklaarde de auto over het hoofd gezien te hebben. Omdat hij volgens de blaastest teveel gedronken had, werd hij aangehouden. Op het bureau bleek dat hij 485 ug/l. in zijn bloed had. Hij is na verhoor heengezonden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.