Sportverkiezing losgekoppeld van slotmanifestatie Papendrecht 900 vanwege meningsverschil

05 maart 2005

PAPENDRECHT - De Commissie Sportverkiezing Papendrecht 900 heeft besloten de sportverkiezingsavond los te koppelen van de slotmanifestatie van het feestjaar Papendrecht 900.

Een verschil van mening tussen de commissie en het bestuur van de Stichting Papendrecht 900 over het budget voor de sportverkiezingsavond/slotmanifestatie, ligt aan deze beslissing ten grondslag.

In de nazomer van 2004 kreeg de Commissie Sportverkiezing vanuit de stichting het verzoek om een passende, tot de verbeelding sprekende slotavond van Papendrecht 900 te organiseren. De commissieleden gingen meteen aan de slag met de voorbereidingen. Daarbij werd substantieel beslag gelegd op de inzet en tijd van derden, onder wie een groep vrijwilligers van korfbalvereniging PKC Café Bar, in wiens sporthal de Slotmanifestatie/Sportverkiezingsavond zou gaan plaatsvinden.

Vorige week liet het stichtingbestuur aan de Commissie Sportverkiezing weten de begroting van de sportverkiezingsavond/slotmanifestatie onacceptabel hoog te vinden. De commissie was het hier mee niet eens. "Uiteindelijk is de zaak onder meer afgeketst op een bedrag van nog geen negenduizend euro, geld dat via sponsoring eenvoudig had kunnen worden binnengehaald", reageert de Commissie Sportverkiezing. "Teleurstellend dat het zo heeft moeten lopen, niet in het minst voor de vele mensen die zich de voorbije tijd hebben ingezet om een aansprekende 'gecombineerde' avond voor te bereiden."

Overigens gaat de Papendrechtse Sportverkiezingsavond 2005 gewoon door, zij het op een andere datum en op een andere locatie. Meer hierover wordt binnenkort bekend gemaakt in de media.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.