28 mei reünie Koningin Wilhelminaschool 1961-1969

05 maart 2005
28 mei reünie Koningin Wilhelminaschool 1961-1969

PAPENDRECHT - Er staan nu 76 namen op de lijst van mensen die zich op een of andere manier hebben aangemeld voor de reünie op zaterdag 28 mei. Er wonen er nog veel in Papendrecht! Gewoon bellen naar een bekende naam, met "ik ben op zoek naar...."
heeft ook heel wat resultaten opgeleverd

Het is begonnen met de foto die Dieneke Snippe op SchoolBANK heeft geplaatst.
Annie Garsthagen reageerde al 1 dag later...(28-4-2004) In eerste instantie wilde men proberen de mensen van deze klas weer bij elkaar te zoeken, maar Teus Klomp suggereerde om het wat groter te maken. Oud-leerkrachten van die tijd zijn ook enthousiast en willen graag komen op die dag.
Zelfs Juf (Willie) Langejan is inmiddels ook gevonden. 

Foto's meenemen zal ook weer wat "laatjes openen"

De reünie vindt plaats in:

De Oranje Nassauschool
Leeuwerikstraat 7
3353 AT Papendrecht
Tel: 078 - 615 14 99

De reünie begint om 11:00 uur en de afloop is om plm. 16:00 uur. Om een broodje, koffie/thee en een drankje aan te kunnen bieden wordt een bijdrage hiervoor gevraagd: kosten € 15,- graag voor 1 mei overmaken op girorekeningnummer:50 42 670 t.n.v. A.A. Garsthagen o.v.v. KWS Reünie 2005. Nieuwe aanmeldingen en betaling eveneens voor 1 mei bij Annie (van den Broek) Garsthagen branwo@zeelandnet.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.