Man aangehouden voor mishandeling vriendin

03 maart 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft donderdagavond 3 maart een 28-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging van zijn vriendin. Dit gebeurde in een woning aan de Haagbeukhof. Na de mishandeling was de man vertrokken om de bus te nemen. De politie trof de man nabij het busstation aan de Molenlaan. Hij werd aangehouden. Op het politiebureau bleek de verdachte nog voor 725 euro aan boetes open te hebben staan en bij fouillering van de man troffen agenten een kleine hoeveelheid wiet aan. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.