Wim Scharloo prolongeert titel!

01 maart 2005
Wim Scharloo prolongeert titel!

PAPENDRECHT - De door de Bridgeclub Papendrecht georganiseerde Open Papendrechtse Kampioenschappen Parenbridge waren ook dit jaar weer een groot succes. Ondanks de griepepidemie en de daardoor enkele onvermijdelijke afzeggingen was het toernooi bezet met 78 paren. Er werd in vier groepen gespeeld.
De indeling was naar sterkte.

Vorig jaar werd de titel opgeëist door de heren Wim Scharloo en Ruud v.d. Hoek.
Omdat Ruud dit jaar door werkzaamheden niet kon deelnemen had Wim zich ingeschreven met Lex van Dongen. Voor aanvang van de wedstrijd kondigde hij al aan zijn vorig jaar behaalde titel niet goed te kunnen verdedigen vanwege het feit dat ook bij hem verschijnselen van het griepvirus de kop opstaken. Achteraf heeft hij hiermee zijn tegenstanders zand in de ogen gestrooid. Want, al was het met minimaal verschil, ook dit jaar bleek hij, samen met Lex van Dongen, de beste.

Zij behaalden een score van 55,80%. Op de tweede plaats eindigde het paar Ger Eielts en Ron van Dam met 55,58% en op de derde plaats Cees Griffioen en Harm v.d. Veen met 55,36%.

In de B-lijn werden eerste de dames Noolen en Naaktgeboren met 62,32%. In de C-lijn eindigde het echtpaar Nederlof op de eerste plaats met 56,79% en tenslotte in de D-lijn was de eerste prijs voor de dames Oversier en Van Gijzen met 59,15%.

Bij gelegenheid van het 900-jarig bestaan van Papendrecht kwam burgemeester De Bruin, vergezeld van zijn charmante echtgenote, de kampioensbeker uitreiken. Daarnaast ontving het winnende paar Wim Scharloo - Lex van Dongen ook nog de "Papendrecht 900" bokaal uit handen van de burgemeester, die zich voor deze gelegenheid dan ook gekleed had in een t-shirt met het "Papendrecht 900" logo.

Dankzij de sponsors, te weten: Samenwerkende Industrieën Papendrecht, de A.A. de Haan-stichting, Univé Dordrecht en de Shell, was er een goed gevulde prijzentafel.
Per groep werden er zo'n 10 prijzen uitgereikt.

Bridgeclub Papendrecht, organisator van het toernooi, kan ook dit jaar weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Vele deelnemers complimenteerden het bestuur met de organisatie en de geweldige sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.