Getuigen bedrijfsinbraak aan de Wederik gezocht

01 maart 2005

PAPENDRECHT- De politie is op zoek naar een getuige van een bedrijfsinbraak. Deze inbraak vond op donderdagmorgen 24 februari 2005 omstreeks 05.15 uur plaats bij een bedrijf aan de Wederik. Nadat een ruit werd verbroken werden twee computers gestolen. Twee inbrekers gingen er vervolgens op een bromfiets vandoor. Een poging van politieagenten om de scooter klem te rijden mislukte. De twee op de bromfiets verdwenen via de brug naar Dordrecht.

De politie is met een onderzoek bezig. Een getuige heeft gezien dat op het moment van de inbraak over het fietspad van de Burgemeester Keijzerweg een fietser reed. Vermoedelijk heeft deze fietser één en ander gezien. De politie wil graag met de fietser of andere getuigen met wie de politie nog niet heeft gesproken in contact komen. Zij worden verzocht te bellen met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.