NK zilver op de zevenkamp voor Patrick Cronie

28 februari 2005

PAPENDRECHT - In het Belgische Gent heeft de 15 jarige AV Passaat atleet (B-1e jaars) Patrick Cronie het afgelopen weekeinde een knappe prestatie geleverd op de Nederlandse indoor kampioenschappen atletiek. In de categorie voor jongens B-junioren (15-17 jaar) behaalde hij de zilveren medaille. Tot aan het slot (7e) onderdeel stond Patrick op de eerste plaats. Tijdens het 5e onderdeel, de 60 meter horden, liep hij een lelijke blessure op toen hij met zijn knie keihard tegen de eerste horden aankwam. Met een open wond aan de knie en erg veel pijn wist hij zelf het 6e onderdeel (hoogspringen) winnend af te sluiten. Na het 7e onderdeel, de 1000m, moest hij helaas zijn meerdere erkennen in de AV40 (Delft) atleet Ronald Droppert die hierdoor de meerkamp won.

Patrick zijn prestaties op de 7 onderdelen waren:

  • 60m sprint: 7.83 seconden
  • verspringen: 5.87 meter
  • kogelstoten: 13.97 meter
  • polsstokhoogspringen: 3.40 meter (Persoonlijk Record)
  • 60m horden: 9.23 seconden
  • hoogspringen: 1.79 meter
  • 1000m: 3.06.05 minuten

Het totaal aantal gescoorde punten van de meerkamp bedroeg: 4274 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.