Vijf teams TTV Papendrecht koploper in hun klasse

28 februari 2005
Vijf teams TTV Papendrecht koploper in hun klasse

PAPENDRECHT - Op het moment dat veel teams en spelers het ritme enigszins verstoord zien vanwege een niet optimaal wedstrijdschema versus de lokale schoolvakantie blijken enkele seniorenteams toch fier als koploper in hun klasse te fungeren. Zonder afgelopen week zelf in actie te komen kent Papendrecht 5 in de 2e klasse nu al de luxe van 10 punten voorsprong én een inhaalwedstrijd tegoed.

Derdeklasser Papendrecht 6 versloeg dinsdag thuis in De Kooy de selectie van Energie '67 met 9-1 om de oren. Henk van de Bosch en Jan van Dalen wonnen gedecideerd hun singles en samen met Vincent Jansen tekende Henk ook voor het dubbelpunt. Vincent was de enige die de Dordtse formatie een punt voor de eer gunde. Na deze hoge score staat team 6 thans 4 punten los op de achtervolgers.

Dordrecht 14 ontving donderdagavond Papendrecht 7 dat met 4 punten voorsprong op de Dordtenaren met vertrouwen aan de wedstrijd begon. Hoewel het moeilijk was de aandacht te verdelen tussen het voetbalscherm en de tafeltennistafel gelukte het Kees van Blitterswijk (foto) toch om zijn derde hattrick van het seizoen te scoren. Kitty Devilee en Jan Tillemans dienden beiden eenmaal te buigen, doch samen pakten zij ook het dubbel. Na deze 2-8 overwinning staat team 7 negen punten voor op MTTV 1, de a.s. vrijdag te kloppen tegenstander.

Regerend koploper in de 5e klasse, Papendrecht 9, hoefde afgelopen week niet te spelen, maar zag wel concurrent Merwestad 5 door een 10-0 zege op 2 punten genaderd.

Papendrecht 10 speelde dinsdagavond in Alblasserdam om de koppositie in hun 5e klasse en het werd Nazim Gündem (2x), Peter Ruts (2x) en Ewout van Lambaart (1x) niet makkelijk gemaakt. Door de intensieve trainingsaktiviteiten van dit trio werd deze zware klus evenwel prima geklaard. Het gewonnen dubbel van Peter en Nazim betekende een 4-6 overwinning én de leiding in hun 5e klassepoule.

De Papendrechtse jeugd kon, ondanks de voorjaarsvakantie, zaterdagmiddag gelukkig bijna compleet in het thuishonk De Kooy verschijnen. Twee van de bezoekende teams kwamen uit Sliedrecht en het was opvallend hoe weinig geïnspireerd deze jeugdige spelers achter de tafels verschenen. Met relatief bijzonder geringe inspanning won Papendrecht 2 met 10-0 van Sliedrecht Sport 3 door uiteraard hattricks van Matthijs Rietveld, Maarten Lagendijk en William v.d. Adel. Het dubbel van Matthijs en Maarten was ook een eitje.

Ook Papendrecht 3 ontving weinig tegenstand van het team Sliedrecht Sport 5. Kevin de Wild en Matthijs van Hoek waren blij met hun hattrick en ook invaller Pascal van Hoek heeft zelden zo gemakkelijk 2 zeges op zijn naam gekregen. Kevin en Matthijs tekenden met hun gewonnen dubbel voor een dikke 9-1 uitslag.

Meer nieuws op www.nttb.nl/papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.