Vier jongeren aangehouden wegens fietsendiefstal

28 februari 2005

PAPENDRECHT- Vier jongens, van 13, 16 en 17 jaar uit Papendrecht en een 14-jarige uit Voorst, zijn door politieagenten aangehouden nadat ze twee fietsen uit een berging van een woning aan de Wilgenhof stalen. Dit gebeurde op dinsdagavond 27 december 2005 omstreeks 23.05 uur. De bewoner hoorde de tuinpoort dichtslaan en ging naar buiten. Hij zag dat er vanuit de schuur twee fietsen gestolen waren. Hij zag dat er een viertal jongens wegliep.

Politieagenten hielden de jongens op de Larikshof aan. De fietsen werden in de bosjes teruggevonden. De jongens zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.