Pieter Modderkolk wint overtuigend schoolschaaktoernooi 2005

26 februari 2005
Pieter Modderkolk wint overtuigend schoolschaaktoernooi 2005

PAPENDRECHT - De 13-jarige, uit Alblasserdam afkomstige Pieter Modderkolk, sinds begin dit seizoen lid van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam, heeft met een fantastische score van 9 uit 9 het schoolschaaktoernooi gewonnen.

Vooral tegen Ramon van der Stelt, die als tweede eindigde, speelde hij een zeer sterke partij.

Ferry de Jong legde heel knap en verrassend beslag op de derde plaats. Ferry zit in groep 7 van de Knotwilg en is pas 11 jaar!

Het toernooi had een bijzonder sportief verloop en werd voor de veertiende keer gehouden. Dit keer waren er liefst 55 jonge deelnemers! Om 10.20 uur opende erevoorzitter Schaap het toernooi door aan bord 1 de eerste zet uit te voeren. Tegen 15.00 uur kon wethouder De Looff de prijzen uitreiken. Beste school was opnieuw de Prins Florisschool.

De complete uitslag en maar liefst 52 foto's zijn te vinden op de website van de schaakclub: www.bezichtig.nu/schaakclub

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.