Man aangehouden voor openbare dronkenschap.

23 februari 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft op vrijdag 23 december eind van de middag een 54-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Ketelweg in Papendrecht. Een agent in burger zag hoe de man stond te wankelen bij zijn bromfiets. Hij bleek even daarvoor te zijn gestruikeld over het trottoir nadat hij zijn bromfiets had gestopt.

De agent stopte en wilde de man helpen. De man werd echter agressief toen de politieagent zich legitimeerde. De man viel ook op de grond toen hij papieren op wilde rapen die hij had laten vallen. Daarop riep de politieagent de hulp van collega’s in om de man een blaastest te laten doen. Uit de test bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Hij blies ver boven de streep; 710 ugl. De man werd aangehouden en na verhoor op het bureau heengezonden met een rijverbod van 8 uur. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.