Twee bedrijfsinbraken aan de Prisma

23 februari 2005

PAPENDRECHT - Bij twee bedrijven aan de Prisma is op 22 of 23 december ingebroken. Bij een bedrijf werd toegangsdeuren vernield en werd een beveiligingscamera buitgemaakt. Ter plaatse gekomen agenten ontdekten ook de inbraak bij een naburig pand. Daarbij werd eveneens een deur vernield en een geldkistje met wat kleingeld weggenomen. Het kistje werd in de buurt teruggevonden. De Technische Recherche doet ook hier sporenonderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.