Man aangehouden voor vernieling en mishandeling

21 februari 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 21 december een 34-jarige man uit Vlaardingen aangehouden op de galerij van een flat aan de Vrijheer van Eslaan. De man wordt verdacht van mishandeling en vernieling.

Hij ging langs bij een 30-jarige man die daar woont. De verdachte kon het niet verkroppen dat de 30-jarige iets met zijn ex-vriendin heeft. Hij trapte de deur in en sloeg de 30-jarige. De 34-jarige werd meegenomen naar het politiebureau en na verhoor heengezonden. Hij heeft een dagvaarding gekregen en moet zich verantwoorden voor de rechter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.