Politie krijgt melding van jongere met vuurwapen

20 februari 2005

PAPENDRECHT- Op zondagmiddag 20 februari 2005 omstreeks 15.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er op de Veerweg een groepje jongens liep waarvan er één met een vuurwapen liep te zwaaien. Politieagenten gingen met kogelwerende vesten op de melding af en troffen de groep van 6 jongens aan in de van der Palmstraat.

Alle jongens, in de leeftijd van 15 tot 19 jaar uit Papendrecht en Alblasserdam, werden aangehouden. Het betreffende pistool werd op aanwijzing van één van de jongens aangetroffen in een kliko. Bleek dat het ging om een niet verboden speelgoedpistool. Het is niet duidelijk geworden wie met het speelgoedpistool heeft lopen zwaaien. Na verhoor zijn de jongens heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.