Heren DES'72 verliezen nipt van Kras Volendam

19 februari 2005
Heren DES'72 verliezen nipt van Kras Volendam

PAPENDRECHT - Vorige week hebben de mannen van DES hun ticket voor de nacompetitiebehaald, door beide koplopers in de 1e divisie te stoppen. Rest nu nog een zo hoog mogelijke notering op de ranglijst voor de eer. De reserves van het Noord Hollandse Volendam kwamen vandaag in sporthal de Donck op bezoek. In Volendam werd nog met 29-26 verloren. De wedstrijd ging deeerste 13 minuten gelijk op tot een stand van 7-7. In het tweede gedeelte van de eerste helft kon DES een klein gaatje slaan van 2-3 punten. De ruststand werd bepaald op 16-14 in het voordeel van de Papendrechters. Na drie minuten spelen in de tweede helft kwam Volendam weer langszij en tot de tiende minuut ging het weer gelijk op (23-23). Michael Oosterbaan liep tegen zijn derde tijdstraf op wat resulteerde in een definitieve uitsluiting. De irritaties liepen bij DES steeds hoger op, wat het handballen niet ten goede kwam en Volendam kon in 6 minuten spelen een comfortabele voorsprong nemen van 6 punten (23-29). Deze fase was doorslaggevend voor de eindoverwinning ondanks dat de mannen van coach Zornic nog aan een inhaalrace begonnen en dat ze Volendam nog op 1 punt genaderd waren in de 25e minuut bij een 30-31 stand. In een tumultueus en zindert slot bleef Volendam overeind. In de laatste 52 seconden vielen maar liefst 4 doelpunten maar Volendam wonnen met 32-34 deze bewogen wedstrijd.

Doelpunten: Joost van Est 8x, Jeffrey Zevenbergen 5x, Oskar Broz 4x, Remco Peters 4x, Michael Oosterbaan 3x, Tim Hoogendoorn 2x, Erik Klaare 2x, Rob Kraaijeveld 2x, Andre Kraaijeveld en Alvin vander Kuil beide 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.