Brandweer blust vlam in de pan

17 februari 2005

PAPENDRECHT – In de keuken van een woning aan de Badhuisstraat heeft op 17 februari korte tijd een brandje gewoed. De 61-jarige bewoner had een pan met vet op het gasfornuis staan waar de vlam in sloeg. Hij probeerde vlammen te doven door een emmer met water over de pan te gooien, wat bij een vlam in de pan juist níet moet gebeuren. De brandweer constateerde dat er nog vuur in de afzuigkap zat, heeft de vlammen gedoofd, een meting gedaan naar het koolmonoxidegehalte in de woning en de woning geventileerd. Niemand raakte gewond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.