Motorrijder aangehouden voor te hoge snelheid op A15

16 februari 2005

PAPENDRECHT- Politieagenten hebben een motorfiets in beslag genomen. Dit gebeurde op dinsdagavond 15 februari 2005 omstreeks 22.15 uur. Politieagenten zagen een motorfiets met hoge snelheid rijden over de rijksweg A15. Het ging met snelheden van 140 tot 180 km/uur. Na een achtervolging wisten de agenten de motorfiets in Rotterdam aan de kant te krijgen. De bestuurder een 48 jarige man uit Rotterdam raakte zijn rijbewijs en motorfiets kwijt. Na verhoor werd de verdachte heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op. Beide auto's werden weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.