Nieuwe look voor zwemvereniging De Geul na Sponsorzwemfestijn

15 februari 2005

PAPENDRECHT - Op dinsdag 1 maart 2005 vindt in Zwembad De Hooght het jaarlijkse Sponsorzwemfestijn plaats. De zwemmers van zwemvereniging De Geul uit Papendrecht zwemmen dan in zwembad De Hooght aan de Tiendweg zoveel mogelijk geld bij elkaar voor hun vereniging. In 20 minuten willen ze daarvoor zoveel mogelijk baantjes zwemmen. Elk gezwommen baantje is goed voor een sponsorbedrag van opa's en oma's, buren, betrokken bedrijven en iedereen die het enthousiaste zwemwereldje in Papendrecht een warm hart toedraagt. Vanuit het bedrijfsleven neemt Schildersbedrijf Groen B.V. uit Papendrecht hierin dit jaar het voortouw.

Sommige sponsors nemen het risico van onberekenbaar over-enthousiasme bij de zwemmer(tje)s niet en betalen liever een vast bedrag of komen met andere vormen van sponsoring. Zo voorziet het Schildersbedrijf Groen B.V. direct na het Sponsorzwemfestijn op 1 maart a.s. de wedstrijd- en synchroonzwemmers van De Geul van prachtige nieuwe polo-shirts. De heer H. Lubbers, directeur van Groen B.V. zal de shirts die avond persoonlijk uitreiken aan de zwemploeg.

Desgevraagd wil dhr. Lubbers ons wel vertellen dat een bijzondere gelegenheid hem dit jaar tot deze actie motiveerde, namelijk de nominatie van het bedrijf als "Schildersbedrijf van het Jaar 2005". "Voor succesvol ondernemen gelden dezelfde criteria als voor het slagen in de sport, namelijk: talent, volharding, creativiteit en teamspirit", aldus de Papendrechtse ondernemer. Daarom wil hij juist de zwemsport in Papenrecht graag mee laten delen in het succes van Glaszetters- en Schildersbedrijf Groen B.V.

Het sponsorzwemmen op 1 maart duurt een uur en is verdeeld in een aantal groepen, waarvan de eerste groep om 18:00 uur van start gaat. Om 19:00 uur zal de presentatie van de zwemshirts langs het bad plaatsvinden.

Een deel van de opbrengst wordt direct besteed aan de zwemmers in de vorm van bijvoorbeeld nieuwe trainingsmaterialen. Het resterende deel is nodig om het immer bodemloze gat voor zwembadhuur aan te vullen. Het 6 keer per week afhuren van het zwembad voor trainingen en wedstrijden maakt deze oude volkssport tot een kostbare aangelegenheid. Voor meer informatie en/of sponsorformulieren kunt u terecht bij het secretariaat, tel. 615 90 02.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.