17-jarige krijgt proces-verbalen voor vier verschillende misdrijven

13 februari 2005

PAPENDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Alblasserdam krijgt onder andere proces-verbaal omdat hij in een auto reed maar daarvoor nog te jong is. De politiemensen controleerden het voertuig op zondag 13 februari 2005 rond 04.20 uur op de Vrijheer van Eslaan in Papendrecht.

De auto voerde geen verlichting. De jongen gaf een verkeerd geboortejaar op waarna de agenten twijfelden aan zijn verhaal. Na onderzoek bleek dat de verdachte de auto van zijn ouders had meegenomen. Hij krijgt ook proces-verbaal voor het rijden zonder verlichting, opgeven verkeerd geboortejaar en het niet tonen van een identiteitsbewijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.