Verwarde vrouw nog steeds vermist

11 februari 2005
Verwarde vrouw nog steeds vermist

PAPENDRECHT - De politie is nog steeds op zoek naar de 65-jarige vrouw uit Papendrecht, die sinds woensdagavond 9 februari vermist wordt. De vrouw, Ank Kuin, verliet die avond in verwarde toestand haar woning. Ondanks zoekacties van de politie, waarbij ook de hulp van een helikopter en duikers van de brandweer werden ingeschakeld, is de vrouw nog niet teruggevonden. De politie is dringend op zoek naar mensen die de vrouw na woensdag 9 februari 19.00 uur nog gezien hebben. Omdat mevrouw Kuin een fervent wandelaar is, wordt niet uitgesloten dat zij naar omliggende plaatsen gelopen is. De vrouw heeft de gewoonte om over te steken als het grote verkeerslicht - voor automobilisten en dus niet voor voetgangers - op groen springt. Mogelijk zijn er mensen die dit hebben gezien.

Het signalement van de vrouw luidt: kort, donker haar en brildragend, lengte 1.65-1.70m, toen zij vertrok droeg zij een groene broek en een groene korte jas en zwarte schoenen. Mensen die de vrouw gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Papendrecht, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.