Verbouwde Albert Heijn Papendrecht langer open

10 februari 2005
Verbouwde Albert Heijn Papendrecht langer open

PAPENDRECHT – “Een moderne supermarkt waar je met veel plezier kunt winkelen,” zo omschrijft supermarktmanager Cyrille Morreau zijn vernieuwde Albert Heijn. De winkel onderging een grootscheepse verbouwing en was tien dagen dicht. “Op woensdag 16 februari om 9.00 uur zijn we weer open. En dat vieren we met échte superaanbiedingen.”

De verbouwing was behoorlijk ingrijpend. “De gevel is verdwenen waardoor we nu een open entree hebben,” vertelt Cyrille Morreau. “Dat is niet alleen gemakkelijker voor klanten, we maken zo ook duidelijker deel uit van winkelcentrum Wilgendonk.”

Versaanbod
Albert Heijn heeft de winkel deels gedraaid. Waar vroeger de groente-afdeling was, bevinden zich nu de kassa’s. De supermarkt oogt ruimer dan voorheen. De Bonusaanbiedingen – maandelijks enkele honderden – staan voortaan meer in zicht. “De klant ziet nu sneller en beter welke producten we tegen welke prijs aanbieden,” zegt Cyrille Morreau.
Dankzij een slimme inrichting is er veel ruimte gecreëerd op plekken die voorheen krap waren. “Zoals bij groente en fruit. Daar kunnen we nu het assortiment goed en overzichtelijk presenteren. Dat geldt ook dat voor de delicatessen & kaas, en voor de broodafdeling. Bovendien hebben we het totale versaanbod flink uitgebreid, op verzoek van onze klanten.”

Zachte ‘g’
Cyrille Morreau is afkomstig uit Limburg, maar woont al jaren in het westen van ons land. “De zachte ‘g’ raak ik niet meer kwijt,” zegt de supermarktmanager lachend. “Maar voor de rest ben ik een echte Zuid-Hollander geworden.” Sinds 1999 werkt Cyrille Morreau in de Papendrechtse Albert Heijn. Tot zijn volle tevredenheid, want: “In onze winkel werkt een fantastisch team. De onderlinge sfeer is goed en de contacten met de klanten zijn uitstekend. Dat is hét geheime wapen van Albert Heijn-Papendrecht.” De supermarktmanager nodigt iedereen uit om snel langs te komen in de vernieuwde supermarkt. “Bij ons winkel je nu nóg plezieriger,” belooft hij. “Zeker omdat we voortaan elke week twee uur langer open zijn. Op donderdag sluiten we nu pas om 21.00 uur en op zaterdag om 19.00 uur.”

Albert Heijn aan het Espenhof 20 in Papendrecht is maandag tot en met woensdag open van 8.00 tot 20.00 uur. De openingstijden op donderdag en vrijdag zijn van 8.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.