NK Atletiek voor AV Passaat leden

08 februari 2005

PAPENDRECHT - Voor de Nederlandse Indoor kampioenschappen Atletiek voor B-junioren hebben vier AV Passaat atleten zich weten te plaatsen. Op grond van de prestaties in het afgelopen jaar wordt een beperkt aantal atleten door de KNAU uitgenodigd. De NK vindt plaats op 19 februari 2005 in het indooratletiekstadion in Gent (België).

Uitgenodigd zijn:
Patrick Cronie voor kogelstoten, verspringen en hink-stapspringen
Sanne Korteland voor hoogspringen en verspringen
Jeroen Jansen voor polsstokspringen
Lieke Bakker voor hoogspringen

Vermeldenswaardig is ook het feit dat Roy Hoornweg na een lange periode van blessureleed als eerste reserve staat genoteerd voor de 800 meter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.