Man aangehouden zonder rijbewijs op Polderweg

05 februari 2005

PAPENDRECHT - Surveillerende agenten hielden zaterdag 5 februari in alle vroegte een auto staande op de Polderweg te Papendrecht. De 27-jarige bestuurder uit Dordrecht bleek (wederom) zonder rijbewijs en zonder APK te rijden in zijn auto. Ook had hij verdacht gereedschap bij zich.

Daarop is hij aangehouden voor verhoor, waar echter geen strafbare feiten uit naar voren kwamen. Na het verhoor is hij met twee processen verbaal heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.