B+P is de nieuwe kledingsponsor van Papendrecht E2

04 februari 2005
B+P is de nieuwe kledingsponsor van Papendrecht E2

Op zaterdag 29 januari 2005 werden de spelers van vv Papendrecht E2 geheel in het "nieuw" gestoken door Bouw- en aannemersbedrijf Binneweg - De Panter BV uit Rotterdam.

Een trainingspak, shirt, broek, kousen en een voetbaltas om alles ook nog in mee te nemen werden in de bestuurskamer aan de zichtbaar blije spelers van E2 uitgedeeld.

Trainer Timo v.d Want kreeg een jack zodat echt iedereen er netjes bij loopt. De speler van E2 zijn: Kevin (4), Tibor (7), Nordin(6), Faysal (8), Robert (3), Mitchel (2), Michael (5) en Brent is de keeper met nummer 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.