Werkzaamheden langs Veerweg, Keijzerweg en Grondmolen

04 februari 2005

PAPENDRECHT - Maandag 7 februari starten verschillende werkzaamheden aan de westelijke berm van de Veerweg tussen de Burgemeester Keijzerweg en de Wieklaan/Kastanjelaan. Na eerdere plaatsing van nieuwe beschoeiing wordt in februari de watergang gebaggerd. De bagger wordt ter plaatse in de berm verwerkt. Daartoe worden twee kleine wallen gemaakt om de bagger op zijn plaats te houden.

Voorafgaand aan het baggerwerk worden enkele platanen en iepen gerooid om de lindebomen ter plaatse meer ruimte te geven; deze lindebomen vormen namelijk de zgn. hoofdstructuurboomsoort langs de Veerweg.

Ook wordt de watergang gebaggerd die vanaf het politiebureau door de wijk Molenvliet naar park Noordhoekse Wiel loopt. Bagger uit deze sloot wordt in het recent aangelegde, tijdelijke depot in park Noordhoekse Wiel gestort.

Tot slot wordt in de Grondmolen geschoeid en gebaggerd. De hierbij vrijkomende bagger wordt in het tijdelijke depot langs het Molenpad gestort.

Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers van de gemeentelijke afdeling Groen en water via het algemene telefoonnummer 641 89 11.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.