Huiselijk geweld aan de Wilgenhof

02 februari 2005

PAPENDRECHT - Een 44-jarige man uit Papendrecht is dinsdagavond 1 februari aangehouden op verdenking van vernieling van de woning en bedreiging van zijn ex-vrouw.

De twee hebben al een tijd een conflict. Dinsdagavond stond de man aan de deur van zijn ex in de Wilgenhof en hield onafgebroken de deurbel ingedrukt. Toen de vrouw niet reageerde, bonsde hij zo hard op de deur dat de ruit werd vernield. Ook bedreigde de man zijn ex woordelijk. Hij werd aangehouden en na verhoor weer heengezonden. Zowel aan het slachtoffer als aan de dader zal professionele hulpverlening worden aangeboden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.