Tijdelijke afsluiting fietspad Molenpad

31 januari 2005

PAPENDRECHT - Het fietspad langs het Molenpad (paralllel aan de A15) is van zaterdag 12 tot en met maandag 21 februari afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Burgemeester Keijzerweg, Molenlaan en Wieklaan. De omleiding wordt aangegeven met verkeersborden. De tijdelijke afsluiting is nodig om bij de aanleg van de Betuweroute een kabel onder de A15 door te trekken naar een onderstation in Graafstroom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.