Dames DES’72 kunnen geen vuist maken tegen Westside

29 januari 2005
Dames DES’72 kunnen geen vuist maken tegen Westside

PAPENDRECHT - Na een voorspoedige reis naar Amsterdam-zuid troffen de DES dames een trage bediening achter de bar. Hiermee was voor DES de trend gezet. In een sfeerloze omgeving kon geen van de DES dames zich naar hun normale niveau brengen en bleek het wel bekende rustige tempo van een goed en slim spelend Westside te hoog voor de Papendrechtse dames. Alleen de eerste 20 minuten kon DES bijblijven (8-8) maar via een 12-9 ruststand liep Westsite zonder veel problemen uit naar een 24-18 overwinning.

Kort samengevat door de DES coach Mladen Bijekic: ”ik ben vandaag niet in Amsterdam geweest”.

Scores:

DES’72: Gerrie van Jaarsveld 7, Sandra Scheers-van den Berg 5 (2 pingels), Wendy Rooders 4, Monique Dijkgraaf 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.