Flinke buit bij diefstal uit woning

26 januari 2005

PAPENDRECHT - Dieven hebben woensdagavond 26 januari een flinke buit meegenomen uit een woning aan de Cypressenlaan in Papendrecht. De eigenaar van de woning was weg en kreeg omstreeks 20.00 uur een telefoontje van zijn buurman. De man nam echter de telefoon niet op, de buurman liet een voicemail achter. Toen de man rond 22.15 uur thuis kwam, zag hij dat de achterdeur was geforceerd. De dieven hadden twee mobieltjes, een joystick, een modelauto, een computerkast, een digitale camera, een t-shirt, een horloge en 375 euro meegenomen. De man miste echter ook een telefoonoplader, een fototoestel, een playstation en een rugzak met daarin een laptop. Deze spullen werden later teruggevonden op het Sleutelbloemplein. De man heeft aangifte van diefstal gedaan. De politie stelt een onderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.