Papendrecht (p)ape(n)trots op Sonneveld Group

24 januari 2005
Papendrecht (p)ape(n)trots op Sonneveld Group

Ter gelegenheid van het winnen van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2004 van de Kamer van Koophandel R'dam door Sonneveld Group b.v. te Papendrecht, zette burgemeester De Bruin van Papendrecht directeur G. Sonneveld en zijn medewerkers nog eens in het zonnetje.

Vele leden van de Ondernemers Vereniging Papendrecht namen graag de uitnodiging van de gemeente aan om het glas te heffen op het succes van Sonneveld Group b.v.

Een mooi begin van het feestjaar Papendrecht 900.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.