Boerenkapel De Slobbers verdedigde zaterdag in Achterveld de titel

24 januari 2005

De door pech omringde Slobber behaalden afgelopen zaterdag een mooie tweede plaats op het 7e kapellenfestival van de Puupenkoppen in Achterveld. Met slechts anderhalf punt verschil van de koploper.

Vorig jaar debuteerde Dans en Sjokúpèl De Slobbers en werd glansrijk eerste.

Op twee podia werd om de eer gestreden. Er werd zowel beoordeeld op muzikaliteit als op sfeer. Er heerste de hele avond een gezellige sfeer. De act liep volledig in het honderd. Als eerste werd het confettikanon afgekeurd. Toen het optreden begon bleek dat de stroomvoorziening faalde. Een heuse fakir zou al spelend de tulpen, die in de zaal waren uitgedeeld, omhoog blazen. Zonder stroom deed de versterker het niet en dus speelde de fakir gewoon door. Hij speelde goed, maar slechts enkele omstanders konden het goed horen. Gelukkig werd er toch een zeer goede muzikale prestatie neergezet met veel nieuwe en in het gehoor liggende nummers.

Al met al een geslaagde avond. Nu werken de Slobbers strak toe naar het carnaval dat over twee weken losbarst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.