Goede reeks wedstrijden van v.v. Papendrecht

23 januari 2005
Goede reeks wedstrijden van v.v. Papendrecht

PAPENDRECHT - VV Papendrecht won op zondag 23 januari 2005 z'n zevende competitiewedstrijd op rij. Van WSC uit Waalwijk werd vrij gemakkelijk met 3 tegen 0 gewonnen. Timo v.d Want scoorde de eerste twee doelpunten (vlak voor en na de rust). Peter Kievit scoorde het derde doelpunt na een half uur spelen in het tweede gedeelte. Door het gelijke spel (1-1) van koploper OJC Rosmalen bij staartploeg DBS heeft Papendrecht nu net zoveel verliespunten als OJC Rosmalen en SV Triborgh. Papendrecht staat derde. Volgende week speelt Papendrecht de uitwedstrijd in Nuenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.