Veel mensen bekeurt voor fietsen zonder goede verlichting

18 januari 2005

PAPENDRECHT- Tijdens een verlichtingscontrole op het Wilgenpad hebben politieagenten 15 bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die geen of defecte verlichting hadden. Bovendien schreven ze nog drie bekeuringen uit voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs. De agenten hielden de controle op dinsdagmorgen 18 januari 2005 van 07.00 tot 08.30 uur. In totaal werden ongeveer 125 fietsers gecontroleerd.

PAPENDRECHT- Tijdens een verlichtingscontrole op het fietspad langs de N3 hebben politieagenten 6 bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die geen of defecte verlichting hadden. De agenten hielden de controle op dinsdagmorgen 18 januari 2005 van 07.00 tot 08.00 uur. In totaal werden ongeveer 30 fietsers gecontroleerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.