Vrouw bedreigd door ex-vriend in Papendrecht

16 januari 2005

PAPENDRECHT- Een 36 jarige man uit Papendrecht is door politieagenten aangehouden wegens bedreiging. Dit gebeurde op zondagavond 16 januari 2005 omstreeks 18.35 uur in de Madeliefstraat. De man wordt er van verdacht dat hij kort daarvoor zijn 39 jarige ex-vriendin uit Papendrecht met de dood heeft bedreigd. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.