Veel alcoholisten betrapt tijdens controle

15 januari 2005

PAPENDRECHT - Een weekend controleren leverde de volgende 'oogst' aan onder invloed zijnde weggebruikers op:
Een 18-jarige man uit Papendrecht liep op 15 januari op de Da Costastraat in zijn woonplaats tegen de lamp. Hij kreeg een rijverbod van vier uren.

Op de Veerweg in Papendrecht liepen op 15 januari een 32-jarige automobiliste uit Papendrecht, een 45-jarige plaatsgenoot en een 44-jarige plaatsgenote tegen de lamp: respectievelijk twee, vijf en een uur rijverbod.

Een 34-jarige man uit Papendrecht bleek bij een alcoholcontrole op de Randweg N3 bij Papendrecht teveel op te hebben: vijf uren rij-ontzegging. Daar liep ook een 23-jarige man uit Dordrecht tegen de lamp: 1 uur niet rijden.

Op 16 januari liep een 26-jarige man uit Dordrecht tegen de lamp op de Vrijheer van Eslaan in Papendrecht. Hij mocht drie uur niet meer rijden. Op dezelfde locatie werd een 52-jarige man uit Lekkerkerk aan een ademtest onderworpen: een uur niet rijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.