Winkelinbraak in winkelcentrum Den Briel

11 januari 2005

PAPENDRECHT- Op dinsdagochtend 11 januari 2005 omstreeks 03.30 uur is ingebroken in een winkel in het winkelcentrum Den Briel. Een alerte buurtbewoner hoorde breekgeluiden en zag drie jongens weglopen. Hij belde direct de politie. Toen politieagenten ter plaatse kwamen bleek dat men had ingebroken in een supermarkt. Nadat een raam werd vernield konden ze binnenkomen. Binnen werd een rolluik van de sigarettenkast vernield. Een onbekend aantal sloffen sigaretten werden gestolen. Ondanks een zoekactie door verschillende politieauto's werden de daders niet meer aangetroffen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.