Vandaaltjes aangehouden voor spuiten graffiti

10 januari 2005

PAPENDRECHT - Een agent in burger heeft maandagmiddag 10 januari aan de Kattestaart twee jongens van 13 jaar aangehouden op verdenking van vernieling. De agent reed op de fiets door de fietstunnel onder de N3. Daar zag hij dat een van de jongens bezig was met het spuiten van graffiti op de tunnelwand. De andere jongen stond op de uitkijk. De twee zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. Beiden hebben een verwijzing voor bureau HALT gekregen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.