Diefstal met geweld in winkelcentrum Den Briel

06 januari 2005

PAPENDRECHT – Een werknemer van een winkel aan winkelcentrum Den Briel in Papendrecht is donderdagmorgen 6 januari mishandeld door een onbekend persoon. Omstreeks 11.00 uur ging het alarm in de winkel af. Een vrouw en een man liepen op dat moment naar buiten. Op de vraag of ze wilden stoppen, reageerden de twee niet. Twee personeelsleden gingen er achter aan. Een van hen werd toen mishandeld. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Dordrecht, kreeg een aantal vuistslagen op zijn gezicht en meerdere schoppen. Hij heeft aantal bulten op zijn hoofd en een pijnlijke knie. De twee dieven hebben kunnen ontkomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.