Schakers beginnen nieuwe jaar vredelievend

05 januari 2005
Schakers beginnen nieuwe jaar vredelievend

PAPENDRECHT - De schakers van Papendrecht/Alblasserdam zijn op 4 januari vredelievend begonnen in de onderlinge competitie. Dat zal niet lang meer mogen duren, want de teamcompetitie begint 11 januari weer voor P/A 3, dat net als het tweede team de zware taak heeft degradatie alsnog af te wenden, terwijl P/A 1 in de race is voor het kampioenschap van de 2e klasse A van de RSB.

In de tweede helft van deze maand speelt een flink aantal P/A’ers in het Corus schaaktoernooi in Wijk aan Zee. Ook daar moet hard op winst worden gespeeld om iets te bereiken.

De eerste resultaten in de onderlinge competitie waren in 2005: Nico Plantfeber – Zahir Likic ½-½; Magnus Souverein – Rob Honing ½-½; Peter van Wermeskerken – Hans van den Beukel ½-½; Kees Brinkman – Johan Vermeulen ½-½; Wim Roodnat – Piet de Jonge 0-1; Theo Punt- Andries Moleman 1-0; David Fitzpatrick – Cor Schaap 0-1; Ad Stabij – Hans den Hartigh ½-½; Cor Vis – Joop Herwig 0-1; Jack de Ruijter – Leon de Bruijn 0-1; Piet Lodder – Ad Hofstede 0-1; Henk Hartog – Douwe Hoekstra 1-0; Florian Scheltens – Dino van Breugel 1-0 en Piet de Bruin – Jaap Lip 0-1. De ranglijst wordt aangevoerd door Zahir Likic, gevolgd door Marius de Wit en Meinte Smink.

Belangstellenden voor de schaakclub zijn elke dinsdagavond van harte welkom in het Denksportcentrum achter De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. De jeugd begint om 18.45 uur met een half uur les, gevolgd door hun competitie. Vanaf 20.00 uur is de schaakzaal het domein van de senioren. Nieuwe leden kunnen ten allen tijde worden ingepast in de interne competitie op ongeveer hun eigen speelsterkte. Recent hebben zich weer enkele nieuwe leden aangemeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.