PKC en Steven Mijnsbergen verlengen samenwerking

05 januari 2005

PAPENDRECHT - Het bestuur van PKC/Café Bar en trainer/coach Steven Mijnsbergen zijn overeengekomen de samenwerking voor het seizoen 2005-2006 te verlengen.

Steven Mijnsbergen, die dit seizoen met de 1e selectie van PKC/Café Bar op het veld de kampioenspoule wist te bereiken en op dit moment aan kop gaat in de zaalcompetitie, gaat hiermee zijn 2e seizoen in bij PKC/Café Bar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.