Vrouw mishandeld door eigen man in Papendrecht

05 januari 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft woensdagmiddag 5 januari een 25-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. Dit gebeurde in een woning aan de Staringlaan. De man zou zijn vrouw hebben geslagen en haar keel hebben dichtgeknepen in het bijzijn van een baby. De vrouw belde de politie. De verdachte gaf toe dat hij zijn vrouw had mishandeld. Hij is na verhoor heengezonden en krijgt proces-verbaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.